OKJ, vagy főiskolán éri meg kisgyermeknevelőnek tanulni?
Pótfelvételi keretében szerintetek megéri jelentkezni a képzésre, ha bölcsődében szeretnék egyszer dolgozni? Jelenleg tanár vagyok, de hiányoznak a kicsik, mindig úgy képzeltem, hogy a pedagógiai pályafutásom vagy óvodában, vagy pedig bölcsődében fogom befejezni. Hiányzik az éneklés, a játék, tudjátok, az a meghitt hangulat, ami akkor van egy teremben, ha mini manókkal van megtöltve :)
Viszont telik felettem az idő, nem tudom, melyik lenne célszerűbb.
Aki ilyen szakra jár, írna nekem pár gondolatot? Köszönöm!
Ami biztos, hogy ha szakképzésben csinálod, oda biztosan felvesznek, teljesen ingyenes és csak 2 év.
Egyetemre kérdés, hogy felvesznek-e, vannak-e ingyenes féléveid és 3 évig tart a képzés.
Viszont gondolom, hogy a szakmán belül prioritást élveznek a diplomások, ugyanúgy, ahogy mondjuk egy diplomás ápoló és egy OKJ-s ápoló között is szoktat különbséget tenni a munkahelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!