Kisgyermeknevelő OKJ-s képzést vagy főiskolai képzést éri meg jobban elkezdeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon szeretnék kisgyermeknevelőnek tanulni,csak nem tudom, hogy sima OKJt kezdjek el vagy fősulit. Főiskolával annyi gondom van, hogy nincsen emelt érettségim és oda meg követelmény, igaz február 15-ig jelentkezhetek érettségire is. Diplomások több pénzt keresnek?2022. jan. 9. 23:25
1/5 anonim válasza:
Ez egy hangzatos bébisintér tanfolyam.
Komolyan erre is jár diploma? Bexarok...
2/5 anonim válasza:
Érzelmi alapon, amelyik szimpatikusabb. Anyagilag nagyjából egyiket sem. Minimálbér + 30%, ezt lehet vele keresni a legtöbb helyen. Időpazarlás. Van egy tucat olyan OKJ képzés, ami után a minimálbér 3-szorosát össze lehet szedni. Pl. autóelektronikai műszerész. A pályakezdő kollégám kezdő fizetése 320 ezer nettó vele. Nekem 3 év után 450 + emellé havi kb. 150 körül összejön maszekba.
3/5 anonim válasza:
1 -es ez nem babisitter munka..annál jòval több csak levan nézve a szakma , pedig nagyon kemèny k.nevelőnek lenni, de ezt csak az tudja aki benne van.
Kettesel egyetértek ha ùjra kezdenèm màr én sem tanulnák enni. Anyagilag nulla fizikailag/idegileg kőkemény.
5/5 anonim válasza:
A kisgyermeknevelokre oriasi teher zudul. Ha csak a felelosseget nezzuk mar az eleg nagy feladat. Hihetetlenek az ilyen tudatlan, goromba emberek mint az 1-es..
Szerintem az okj jobban megeri ha minel hamarabb el szeretnel helyezkedni. Penzben nem nagy a kulonbseg szoval ha csak azt nezed akkor eleg lesz az okj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!