Francia helyett angolból érettségizni?
"Előrehozott érettségit tettem mindenből"
Nem lehet mindenből előrehozott érettségit tenni. A kötelező tárgyak közül sem magyarból, sem matekból, sem történelemből nincs erre lehetőség. Egyedül idegen nyelvekből, informatikából és azokból a reál tárgyakból lehet, amiknek a tanulását 12. előtt végleg befejezted.
A kérdésre szeretnék választ.
Nem tudom ti mikor érettségiztetek ,viszont ha egy tantárgyból megbuktál akkor minden másból előrehozottat tehetsz , érettségit nem kaptam , de törzslap kivonatot igen amire ez a 3 tantárgy pontszáma és osztályzata ott van. Sikeresen meg van , ha idegen nyelvből meg szerzem az érettségit akkor kapok keményfedelű érettségi bizonyítványt. Ezt már nem akarom tovább ragozni ,mert most itt nem ez a lényeg.
"ha egy tantárgyból megbuktál akkor minden másból előrehozottat tehetsz"
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ilyen egyszerűen nincs. Leírtam, miből lehet előrehozott érettségit csinálni. Soha, semmilyen körülmények között nem lehet másból, és a középiskolai tanulmányok befejezése előtt érettségizni sem lehet.
A mondandód többi részét sem teljesen értem... Viszont 3+1 tantárggyal megint csak nem kapsz bizonyítványt, ugyanis ahhoz öt tárgyból kell sikeresen érettségizni.
Szóval két lehetőség van: vagy magad sem tudod, hogy milyen érettségit csináltál/kellene csinálnod (de tuti, hogy nem előrehozottat, és biztos, hogy nem összesen négy tantárgyból), vagy egy szörnyen kivitelezett kamu kérdéssel van dolgunk.
Itt is leírják amit én is… most már nem szeretnék egy olyan hozzá szólást sem ami abból áll hogy ilyen nincs és kamu.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!