Hol a legjobb a villanyszerelői képzés?
Nem lesz bajban, maximum a bérek stabilizálódnak, lehet, hogy nem kell 30 ezeret kifiteni egy kiszállásért, maximum "csak" a munkát kell majd megfizetni.
Bár amai benzin árak mellett. Ez sem teljesen logikus.
Az építőipar sosem volt olyan nagy bajban, nyilván most sem lesz.
Szerintem meg lesz. Az emberek
az élelmiszer és rezsi árak mellett nem fognak semmit csináltatni, mert örülnek majd ha a hiteleket tudják
majd fizetni (csok babaváró és társai) vagy nem tudják majd megfizetni a szakembert.
Akik Katások voltak, azok meg nem dolgozhatnak cégeknek. A nagyobb szakik maradnak, a kisebbek menetnek a levesbe. Ez lesz. Szívás jön..
"Szerintem meg lesz."
A Föld meg lapos, mi? :D
"Az emberek az élelmiszer és rezsi árak mellett nem fognak semmit csináltatni, mert örülnek majd ha a hiteleket tudják majd fizetni (csok babaváró és társai) vagy nem tudják majd megfizetni a szakembert."
Aki meg nem fizet hitelt, az iparosra gyűjt, és megfizeti azt. :D
"Akik Katások voltak"
azok feketén fognak dolgozni. Mindenkinek jobb.
"azok meg nem dolgozhatnak cégeknek"
Dehogynem, a könyvelők szerint 30 %-al drágábban ugyanazt az életet élhetik.
"A nagyobb szakik maradnak, a kisebbek menetnek a levesbe."
Lesz megint olyan, aki nálam megjavít két feljött járólapot. Isteni lesz neki is, nekem is.
"Ez lesz. Szívás jön."
Humorzsák. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!