Lehetséges 30 nap alatt megtanulni a Villanszerelést írásbelire?
Történt egy aprócska baki.Tavaly november fele mivel megszűnt a gyakorlati hely(munkahelyem). Nem tudtam folytatni a felnőttképzést. Viszont nemrég a tanárom megkeresett hogy mivel nem számoltam le még a online oktatás miatt megvagyok. A gond az hogy igazából szeptembertől novemberig semmit se vettünk... szóval keménmy egy év minusz van se elmélet se gyakorlat...
No de! Most május 19 írásbeli. Lehetséges 3 és fél hét alatt annyit megtanulni hogy meglegyen a 40% írásbelin? Mikre kellene figyelnem és miket kellene főleg tanulnom?A szóbeli elmarad de a gyakorlat meg lesz tartva. A gyakorlati része még nagyjából menne is szerintem ha nem egetverőt kérnek mert 4 évet dolgoztam segédmunkásként. Örülnék tippeknek és tanácsoknak hogy miket tanuljak és mire figyeljek. Életmentő volna ha 3 fél hét alatt fel tudnék még készülni rá.
El lógtad az online,oktatást mert azt hitted nem lesz számon kérés,elszomorítalak.
Nem lehet megtanulni !
Szerintem ha kivannak dolgozva a tételek bár gondolom nincs. Meg ha komolyan neki ülnél tanulni akkor meglehetne.
De nem is értem... Mi az h nrm számoltál le? Gyakorlatnál ilyen nincs... Vagy az iskola ad helyet vagy neked kell keresni. Feltêtelezem egyik se történt meg az oktatást meg kibekkelted.
Szóval így a válasz nem.
Ha mêgis sikerülne ne dolgozz benne, mert sajna egyre több az ilyen kontár mint te h megvan a papírja de fingja nincs mit csinál... Az áram meg nem játék
Na akkor ha perfekt megy / menne akkor nem írtad volna ki a kérdést.
Tehát sok mindent nem tudsz. Kötések meg egyebek ez kb a szakmai tudás 10%-a.
Nem tudom nektek szokták-e mondani hogy ha tudod az elméletet akkor a gyakorlatot is meg fordítva.
Ha perfekt tudod akkor le is tudod írni h mikor mit miért csinálsz ...
Magyarul kakáltál az egészre és most várod innen a csodát...
Én nem ismerlek meg gyanítom h valami sántít de én mindig azt mondom ha annyira perfekt vagy le is tudod írni, segged van neked is és gyakorizás helyett tanulj.
Ha nincsenek a tételek kidolgozva akkor kezd azzal.
Simán menni fog!
Ha mégsem,hát majd legközelebb.
Az egyetlen tipp az, hogy legyenek meg a kidolgozott tételek. Anélkül kb. lehetetlen, de legalábbis nagyon húzós és olyan agyat kíván, ami olyan, mint a szivacs (szívja fel a tudást).
Ezt a kontár lesz dolgot hagyjuk, nem attól lesz valaki rossz villanyszerelő, hogy kettesre vizsgázik le... Elmegy gyakorlatra, lesz munkahelye, majd ott fogja ellesni a szakmát a kollégáitól.
Forognak a neten feladatlapok, elmúlt vizsgákról, azokból képet alkothatsz, miket kell tudni. Például:
Én nem állok be az értelmetlenek közé feleslegesen tépni a bagólesőt, ezek rendkívüli idők, beleestél, mint ló a gödörbe, esetleg kis szerencsével jól alakulhatnak a dolgok Viszont a vizsga után, ha sikerülne, pótolhatod a tanulást. Tanulni, azt aztán van mit a villanyszereléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!