Szerintetek mi az az életkor amikor már nincs értelme elkezdeni az orvosi/fogorvosi képzést ? (orvostanhallgatók véleménye érdekelne elsősorban)
Figyelt kérdés
Tegnap volt a ponthúzás és engem felvettek.. Viszont egy valami nagyon zavar és az az életkorom.. Novemberben már 24 éves leszek (később jutott eszembe hogy orvos akarok lenni és összeségében másodjára vettek fel)
Szerintetek származik ebből bármi hátrányom? Ki fognak nézni a korom miatt?
Egyáltalán mennyi volt az átlag életkor (saccra) a ti csoportotokban elsőben ?
Előre köszönöm a válaszokat!! Legyszi írjatok meg azt is, hogy melyik egyetemre jártok..
2022. júl. 22. 10:58
11/15 anonim válasza:
Ugyan mérnöki kar, de volt 40+os csoporttársam is. Szerintem inkább becsülendő, ha valaki ennyi idősen is tanulásra adja a fejét!
12/15 A kérdező kommentje:
#11 miért szerinted én 23-4 évesen olyan nagyon öreg vagyok ?😂😂 “ennyi idősen”
2022. júl. 29. 00:18
13/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező, 9-es vagyok. A bérrendezés óta a rezidensi fizetések jók, és felmenő rendszerben emelkednek. Az én nettóm most jóval meghaladja a magyar átlagkeresetet, pedig még nem vagyok szakorvos. Szóval a fizetés ne tartson vissza, jobban fogsz keresni már a rezidensi éveidben is, mint a magyar átlag. Ami gáz, az a szakdolgozók bére.
14/15 anonim válasza:
#12 Nyugalom, nem rád értettem, hisz fiatalabb vagy nálam. Csupán arra akartam utalani, hogy tanulni sosem késő.
15/15 anonim válasza:
Ilyen értelmi szinttel és önállótlansággal inkább bele se kezdj az orvosiba. Eszem megáll, amikor 24 éves taknyok öregnek érzik magukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!