Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek megéri mesterképzé...

Szerintetek megéri mesterképzésre menni? (gépészmérnök Bsc)

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindig megéri tovább tanulni :)

Főleg mestert, amit levelezőn fő állás mellett is eltudsz végezni.

2022. júl. 22. 08:45
 2/5 Vodafonelive ***** válasza:
100%

Én most végeztem el 1 hónappal ezelőtt. Igazából azért csináltam, mert az előző mesteremmel nem voltam megelégedve.

Levelezőn, munka mellett pedig nem teljesíthetetlen a későbbiekben pedig előnyt fog jelenteni!

2022. júl. 23. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Lényeget leírták, még egy gondolat. Sokszor két oktatási intézmény ugyanazon MSc szakjai között is vannak különbségek, én azt is figyelembe venném, hogy hová megyek.
2022. aug. 19. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megéri, mert a későbbiekben a munkaerőpiacon ebben a szektorban számítani fog. Gépészmérnök MSc-t végeztem, én nem, de a szaktársaim nagy része gépész volt BSc-n is, általában ugyanazon a szakirányon. Nekik jóval kevesebb újat tanított a szak, mint nekem, aki másik alapról jött, illetve a tárgyak felét soha nem fogjuk hasznosítani, de attól még ad plusz tudást, és ad plusz szintet. Középtávon könnyebben juthatsz magasabbra, mintha csak a BSc-d lenne meg.

Viszont szerintem mindenképpen érdemes már az egyetem alatt is dolgozni, legkésőbb a második évben, mert az az, ami valódi előnyt ad, mert így a képzettséged mellett szakmai tapasztalatod is lesz, és ha végzel vagy egy biztos munkahelyed, vagy egy jó tárgyalási alapod az állásinterjúkon. (Bár ismerek olyat is, aki soha nem dolgozott egyetem mellett, és végzés után aztán ugyanúgy talált munkát.)

2022. aug. 21. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg.
2022. aug. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!