Ha felvettek egyetemre, de nem oda ahová szívesen mentem volna akkor iratkozzam be vagy hagyjak ki egy évet és próbáljam meg megint az érettségit?
Milyen szakra vettek fel?
Az a baj, hogy ha van egy másik szakma amit sokkal szívesebben csinálnál akkor ebbe nem fogsz mindent beleadni és kibuksz (tapasztalat).
Így én azt mondom inkább hagyj ki egy évet de aztán meg az is lehet beleszeretsz.
Milyen szak?
Megcsinálhatod azt is, hogy egy félévet kijársz, aztán passziválsz és újra felvételizel a másik szakra. Így még vissza tudsz menni, ha mégsem jön össze a másik. Ha meg egy félév után otthagyod, még nem kell visszafizetni.
Szerintem kezd el, jó a BGE is, úgyis az számít, hogy mennyire képzed magad egy adott szakmához az egyetem mellett, és hogy jól beszélsz-e nyelveket.
Max ha nagyon nem jön be, otthagyod félév után.
PPKEnél mindenképp jobban jártál szerintem a jövőd szempontjából, még ha most nem is ezt gondolod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!