Gáz ha 21 évesen érettségizek? Minél több válasz annál jobb!
Nem buktam de most nem szeretném elemezgetni hogy miért mert hosszú és unalmas.
A lényeg hogy nekem 5 éves gimi lenne jó(mármint nyelvszak és az csak öt éves van mert ugye kezdő szintről), nem tudom hogy érdemes e csak azért négy évesre menni mert akkor 20 évesen érettségizek, viszont az nem az a szak amit én szeretnék.
Remélem nem fogalmaztam nagyon hülyén.
Nem gáz, de az gáz ha azonnal nem is mész tovább főiskolára, mivel az érettségid munkavállalás szempontjárból már semmit sem jelent, csupán továbbtanulásra jó!
Szóval érettségivel is csak uyganolyan melokat fogsz kapni mint a 8 általánossal, ezért kell továbbtanulni!
Egyébként meg nem kell neked 5 éves gimi meg nyelvszak mert tök felesleges!!
Csinálj mg egy sima 3 éves vagy nem tom most mennyi esti felnőttsulit amin lerakod az érettségidet legalább 4 es átlagra aztán azzal is uyganúgy felvesznek bármiylen főiskolára vagy egyetemre fizetős szakra!
Államilag támogatott úgyis csak a zseniknek való meg kb azok is jutnak be egy nevesebb helyre ingyen.
Az érettségi mellett eg tanulhatod a nyelvet és lehet hogy egyből utánna már le is tudod rakni, vagy ha emeltszintűt csináálsz angolból, és 5 ös lesz akkor az annyi mintha egy középfokú nyelvvizsgát tettél volna, a nyelvvizsgabizonyítványt is kiadják rá az OM-nél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!