Szerintetek melyik telefont érdemesebb megvenni karácsonyra? Sony Ericsson xperia x10 mini pro? -vagy LG GT540? Remélem sok hasznos válasz lessz, mivel fontos! A kérdés hogy melyik jobb? Melyiket érdemesebb megvenni? Ilyesmik
utolsó: lol. nem azért mini, mert minimális a tudása, hanem mert nagyon pici, a prot pedig nem csak úgy odabiggyesztették, hanem azért pro, mert szétcsúsztathatós qwerty billentyűzete van.
Egyébként meg ugyanannyit tud, mint az LG, sőt, a kamerája pl jobb....
Kérdező: Szerintem SE. A qwerty bill. miatt, na meg a kamera miatt.
De ha javasolhatok más telót: Samsung Wave :) Bada op.rendszere van, de ez legalább HD-s videókat készít. [egyébként nagyon szépen-videókat és képeket is]
GT540...x10 mini pro nagyon kicsi, szerintem netezésnél kifejezetten idegesítő
GT540-ben viszont rezisztív kijelző van ami hátrány lehet, viszont tapasztalatból mondom, mivel gt540-em van, hogy meglepően jó...szerintem a középkategóris telefonok kapacitív kijelzőjét veri
Hello most érveket írok neked!
GT-540: egy hátránya van: szar kijelző
X10 MiniPro: Lehet, hogy a tudása PRO, de nagyon MINI (ha érted mire gondolok?! :)
Tehát ez a kettő közül inkább az LG
Amúgy szerintem már inkább válaszd a SE X8-at vagy a Samsung galaxy 3-at!
remélem tudtam segíteni! sok sikert a vásárláshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!