BME vagy óbudai mérnökinfó?
Miért nem mész vagy rendes villamosmérnöknek, vagy rendes programtervező informatikusnak? A mérnökinfó felesleges szenvedés a semmiért…
Informatikából vagy a legmatekosabb helyre mennék (proginfó vagy sima matek), vagy a legkönnyebb bármire (gazdinfó stb). Minél könnyebb az egyetem, annál több időd marad programozni tanulni. Mindenki otthon tanul meg programozni, nem az egyetemen.
2
Ennyi erővel minden informatikai szak az. Menjetek matematikusnak meg fizikusnak, programozgatni otthon is meg lehet tanulni.
/sarcasm off
Én annyira nem éreztem fölösleges szenvedésnek, szerettem, amit tanulok. Tény, előbb dolgoztam a szakmámban, minthogy valaha egyetemi szakirányú tanulmányokat folytattam volna a területen, de jobban rendre tanított, mintha egyedül boldogultam volna és ez meglátszott a fizetésemen is. Matek mesterre mentem, nem maradtam le semmiről.
5
Oe-n nem tapasztaltam szivatást. Van egy alap, ami úgy érzem, viszonylag jól össze lett válogatva szakosodástól függetlenül, aztán abban, hogy mellé miből gyúrod ki magad, viszonylag szabad kezet kapsz
Nagyon sokszor azt hallom, hogy az óbudai jobb, mint a bme.
A kérdésem az lenne, hogy ez azért van, mert a bme nehezebb, vagy tényleg "jobb" az óbudai? A nehézség nekem nem lenne gond, nem kibukni mennék oda, és minél hasznosabb illetve hosszabb tavubb tudásra szeretnék szert tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!