Melyik a jobb hely mérnökinformatikus képzés szempontból az Óbudai Egyetem vagy a kecskeméti Neumann János Egyetem?
Pozitív, negatív vélemények tapasztalatok, illetve a kar minőségére és a tanárok hozzáállására lennék kíváncsi.
A segítségeteket előre is köszönöm
Egyik sem.
Látásmódot megadják, többi már önképzés és rengeteg gyakorlás.
Részemről oe
Neumannra mennek át akik itt nem bírják a tempót... Ennél többet nem tudok róla. Pedig egyáltalán nem szivatnak szerintem itt sem fölöslegesen, csak azért van egy szint, ami alatt nem jár diploma itt sem.
Programozni nem a padban tanulsz meg, az tény, de elég profin beléd verik az alapokat főleg a megfelelő szakirányon.
Jó sok pénzt tolnak mostanában az egyetemi felszerelésekbe.
Sok eszköz van kutatni, elég erős hátszelet adnak erre a célra, ha nem csak kódolómajomkodni akarsz egy üres papírral. Érdemes kihasználni az EKIK erőforrásait pl.
Jók a szakirányok is. Többnyire átgondoltak és sok partnercég dolgozik együtt az egyetemmel a kialakításukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!