440 ponttal lehet esélyem az SZTE jogász ONA-ra vagy vegyem le az első helyről mert reménytelen?
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 22:09
1/10 anonim válasza:
Ne vedd le. Még ha reménytelen lenne is, akkor sem lenne értelme levenni. De szerintem nem az.
2/10 anonim válasza:
Ne vedd le, mit nyernél vele? Ha sikerül, jó; ha nem, akkor nem mindegy?
3/10 A kérdező kommentje:
Lényegében nem mindegy, mert a másodikként megjelölt szakra magyobb eséllyel vehetnek fel. Mi van ha nem fordítom meg és egyik helyre sem kerülök be?
2022. jún. 24. 22:33
4/10 anonim válasza:
Tavaly 433 pont volt, miért vennéd le az első helyről?
5/10 A kérdező kommentje:
Mert simán feljebb mehet akár 10 pontot is és akkor nekem annyi. Tavaly is 9 pontot emelkedett asszem:(
2022. jún. 24. 22:47
6/10 anonim válasza:
De nem úgy van hogy ha az első helyre nem vesznek fel, de a másodikra igen akkor oda kerülsz? Ezért is lenne hülyeség megcserélni. Vagy hülyeséget mondok?
7/10 anonim válasza:
Én ugyan nem ilyen szakra jelentkeztem anno, de nálam úgy volt, hogy a szaknál, amit elsőnek jelöltem, oda az előző évben 400 pont kellett, és a felvi kalkulátora alapján nekem éppen 400 pontom lett... a határ abban az évben is 400 volt. :D Pont felvettek. Én is már elkönyveltem, hogy valószínűleg úgy se vesznek fel, de aztán még is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogyha még reménytelennek is tűnik a helyzet, akkor is van rá esély, hogy felvegyenek. Nyilván nyugodtabb lenne az ember, ha jóval több pontja lenne, mint amennyi a tavalyi ponthatár volt, és majdnem 100% lenne az esély a bekerülésre, de ettől még így is bekerülhetsz, nyugi. Én bent hagynám az első helyen azt a szakot. Meg aztán, ha az elsőre nem vesznek fel, a másodikra még felvehetnek. Én tuti nem cserélném meg. Viszont ha megcseréled őket, és kiderül, hogy a 440 pont elég lett volna, akkor azt örökké bánni fogod.
8/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van, akkor ott hagyom😊 Köszi a bíztatást és szorítsatok értem🤞
2022. jún. 24. 23:55
9/10 anonim válasza:
Tanítványom a SOTE orvosit jelölte pár éve, ő is hajszálpontosan annyi ponttal került be, amennyire szükség volt.
Sokat dolgoztál ezért a szép eredményért, most bízz egy kicsit a szerencsében is :)
#4-es voltam
10/10 anonim válasza:
Csak ne légy olyan hü lye mint sokan hogy elvégzed a jogot és 180 ezerért beülsz a polg.mest. hivatalba jogásznak, te jó isten mennyi ilyen életképtelen ismerősöm van, ne kövesd őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!