Gépészmérnök BSc után milyen feltételekkel mehetnék Vezetés és szervezés MSc-re?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Jövő tavasszal fogok végezni (remélhetőleg:D) gépészmérnökként, továbbtanulást tekintve a műszaki menedzser MSc jöhetne szóba, de sajnos már herótot kapok a műszaki tantárgyaktól (szakközép óta, technikusin át tanulom és már kezd elegem lenni belőle), ezért szeretnék Vezetés és szervezésre menni.
Milyen feltételekkel tudnék felvételt nyerni egy ilyen képzésre?
Pár közgázas tárgyam volt, és még van is lehetőségem szabválként felvenni a következő 2 félévben pár kredit értékű kritérium tárgyat.
2022. jún. 22. 20:19
2/2 anonim válasza:
Szia, én ÓE Bánki karon végeztem gépészmérnökként egy hónapja és BME-GTK vezszervre megyek tovább (este kiderül, de nagy eséllyel). Simán lehet tovább menni a szakra, talán pár kredit értékben kell pótolni tárgyakat, de csak vizsga van ezekből és nem túl szigorúak a tanárok (de majd később lesz erről tapasztalatom, eddig hallásból ezt tudom). A kérdésre válaszolva, simán tovább lehet menni, nincs ebből probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!