Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vezetés és szervezés mesterkép...

Vezetés és szervezés mesterképzés után hol lehetne elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Milyen területen lehet elhelyezkedni ezzel a mesterképzéssel?
2021. ápr. 12. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ott, ahol gyakornok voltál... ez ilyen "nesze semmi fogd meg jól" szak, általános menedzsment ismereteket tanít, szerintem az egyik leggyengébb választás manapság. Az megy ide, aki matekból se kiemelkedő, nem szeretne valami komolyabbat (pénzügy, gazdasági informatika, ellátásilánc-menedzsment, marketing stb.) és nagyvállalati karrierről ábrándozik. A Telekomban és ilyen nagyobb multiknál sok ilyen szakember landol mindenféle pozícióban (projekt menedzserként, de akár marketing osztályon is stb.). Az dönti el, a gyakornoki évek alatt mivé képzed magad.
2021. ápr. 12. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek nagyrészt igaza van, de azért van az a típusú ember akinek ez kifejezetten jó választás.

Nekem az egyik rokonom közig-szervező, aki raktárban dolgozott és egy sima műszakvezetői pozíciót be tudott tölteni pár év után csak azért mert diplomás... Viszont amikor raktárvezető akart lenni, akkor az már csak úgy ment, hogy elkezdte ezt a mesterszakot csinálni.

Azóta már el is végezte és nem tudom, hogy pontosan milyen poziban van, de 60 ember dolgozik alatta... Szóval az biztos, hogy nem jön rosszul egy olyan munkánál ahol ténylegesen embereket kell “irányítani”.

2021. ápr. 13. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!