BCE Vezetés és Szervezés Msc képzésről és felvételi eljárásról tapasztalat?
Sziasztok!
Fél éve lett meg a Gazdaságinformatikus Bsc doplomám, BGE-n és akkor elhatároztam, hogy egy ideig biztos nem megyek egyetemre. Azonban mindig is sajnáltam, hogy a Bsc képzésen nem kaptam elég menedzsment képzést, meg úgy áltában vezetés-szervezés tárgyaim sem voltak. Viszont jelenleg IT projektmenedzserként dolgozok, így hasznos lenne ilyen fajta tudás. Mivel nagyon tetszik ez a szakma, így szeretném mind munkatapasztalatilag, mind papír alapúlag is kibővíteni a tudásom (fizetés szempontjából sem mindegy. :) ). Ezért gondolkodom, hogy elvégezném a BCE-n a mesterképzést. a Diplomám minősítése "jó", továbbá a felvételihez szükséges minimum kreditszám is megvan, csak majd pluszba kell egy félévben pótolnom pár tárgyat.
Kérdésem az lenne, hogy valaki tudna esetleg mesélni, milyen a felvételi eljárás? Milyen az írásbeli-szóbeli felvételi? Ha netán valaki gazdinfósként elvégezte, és olvassa a kérdésem, akkor ez a valaki tud írni pár mondatot az ő perspektívájából?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!