Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Inkább a Debreceni Egyetem,...

Inkább a Debreceni Egyetem, Pécsi, Szombathelyi ELTE pszichológia szakán tanuljak tovább, vagy a Károlinak pszichológia szakán?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert budapesti lakos vagyok, és a Károli kézen fekvő lenne, viszont úgy érzem,ha nem mennék koliba,akkor nagyon sok élményből,kalandból és mélyebb kapcsolatokból kimaradnék.

Így most nagy dilemmában vagyok,hogy inkább otthon maradjak a szüleimmel, vagy elmenjek kollégiumba.

Mindamellett sajnos azt sem tudom,hogy hol milyen szintű az oktatás, hiszem ez az elsődleges szempont. Ha bárkinek van bármiféle véleménye, tapasztalata, akkor nagyom szépen megköszönném a segítséget!☺️

2022. jún. 12. 16:43
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Debrecen, Pécs régi és nagy egyetemi város.

Ott van igazán egyetemi diákélet.

Az egyetemek közt nincs számottevő különbség!

Szombathelyről erősen lebeszélnélek: nem azonos kategória Péccsel, pláne Debrecennel.

2022. jún. 12. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

A Károlit csak ajánlani tudom egyébként!

Én nem gondolom, hogy teljesen kimaradnál mindenből azért, mert nem vagy kolis:) Sokan (köztük én is) vannak, akik nem mentek kollégiumba és én pl. nem érzem akkora hátrányát, bár az is igaz, hogy én alapvetően nem budapesti vagyok, szóval nekem így is megvan az újdonság érzése. Persze könnyebb kolisként ismerkedni, főleg ha úgy mész, hogy nincs még saját kiforrt baráti társaságod és ott szeretnél találni, de anélkül is meg fogod tudni oldani szerintem. Legrosszabb esetben pedig utólag/a következő lehetőségnél is tudsz jelentkezni.

De hogyha tényleg úgy mész, hogy ismerkedni szeretnél mindenképp, akkor az is lehet megoldás, hogy az elején jelentkezel és megnézed, hogy mennyire jön be neked és utána maradsz vagy inkább visszamész otthonra. Igazából nem veszíthetsz vele, megér egy próbát:) Sok sikert!

A többi helyről pedig sajnos nem tudok semmit:(

2022. jún. 13. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
38%
Mindenképpen megéri leköltözni, hogy lásd a másik végletet is, milyen az élet falun. Én ezek közül biztosan a szombathelyi lehetőséget választanám, jelenleg talán az a legelmaradottabb, echte világvége.
2022. jún. 14. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
36%
Tökmindegy.
2022. jún. 26. 06:42
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
3 - Szombathely egy lepratelep!
2022. júl. 19. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!