Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Töri tanári 4-es érettségivel?

Töri tanári 4-es érettségivel?

Figyelt kérdés
77%-os lett a töri írásbelim, középszinten. A másik választott a földrajz, abból már fix 70%-om van, mivel előrehozottan érettségiztem, abból emelt szinten. A töri miatt aggódom kicsit. Mégiscsak középszint.
2022. jún. 10. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy darab vizsga volt. Annyit mutat meg, hogy az adott időpillanatban, az adott helyzetben az adott kérdésekre te pár ponttal maradtál le a jeles osztályzattól. Lehet, hogy ha két nappal később van, más feladatokkal, akkor meg 95%-ra sikerül. Volt főiskolán olyan szigorlatom, hogy elsőre hármast értem el, nem voltam vele elégedett, újra próbálkoztam. Semennyit nem tanultam a két vizsga között, másodjára meg csont nélkül jeles.

Ráadásul: nem holnap fogod kezdeni a tanári pályádat. Ha szereted a tantárgyat, motivált vagy, és szeretsz tanulni, akkor nehogy már egyetlen jegy miatt problémázz!

2022. jún. 10. 01:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne törődj vele, nem rossz a 77%.

Én 70%-os matekot írtam középszinten.

Igaz megszenvedtem néha, de lassan a szakdogát írom mérnök informatikus szakon :)

2022. jún. 10. 03:12
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
A földrajz-töri szakpár nem ajánlom.
2022. jún. 10. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy van, ahogy az első írta. Ha egyébként tudod a történelmet és érdekel, akkor nem számít, hogy most hány százalék lett.
2022. jún. 10. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:
81%-ra felhoztam a szóbelivel. Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2022. jún. 26. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!