SOS! Bármilyen egyetemre jelentkeznék! Van lehetőségem még erre idén?
Fontos lenne. Van bármilyen módja annak, hogy akármelyik egyetem felvegyen még az idei őszi tanévben?
5 éve érettségiztem. Azt hiszem kb 330 lehetett az akkori pontszámom.
Szerintem a kérdező úgy érti, hogy amikor ő járt egyetemre sokat tanult és nem volt ideje barátokra, stb kiélni magát.
Gondolom most egy könnyebb szakot célozna meg ami mellett újra át tudná ezeket élni stb. :)
Szerintem ezzel nincs gond, most ha beiratkozik 1-2 félévre vagy lehet annyira bejön neki a szak hogy el is végzi :)
Tehát néhány éve sikeresen jelentkeztél felsőoktatásba, mégis itt kérdezed meg, hogyan tudnál utólag is jelentkezni.
Aztán ezt úgy adod elő, mintha az életed múlna rajta. (S.O.S.,fontos lenne, stb..)
Ehhez képest csak szociális közegre vágysz.
Megjegyzés: aki tud barátkozni, az fog bulizni az egyetemen.
Aki nem tud barátkozni, az akkor se talál magának ehhez társaságot, ha mondjuk... Nem is tudom..
Mondjuk a vendéglátásban dolgozik, ahol azért az a ritka, ha nem botlik az ember legénybúcsúba, leánybúcsúba, részeg egyetemistákba, esküvőbe, ahol sok a szingli meghívott, stb...
Nem.
Ehhez egyetemre kell menni.
Mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!