Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SOS! Bármilyen egyetemre...

SOS! Bármilyen egyetemre jelentkeznék! Van lehetőségem még erre idén?

Figyelt kérdés

Fontos lenne. Van bármilyen módja annak, hogy akármelyik egyetem felvegyen még az idei őszi tanévben?

5 éve érettségiztem. Azt hiszem kb 330 lehetett az akkori pontszámom.

2022. jún. 8. 22:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező! Nem fogsz bulizni és nem lesz sok ismerősöd, ezért nem érdemes jelentkezni sehová.
2022. jún. 9. 14:01
 12/23 A kérdező kommentje:

XD

Ez most ilyen "és csúnya is vagy!" jellegű ovis beszólogatás akart lenni? 😅

2022. jún. 9. 14:02
 13/23 A kérdező kommentje:
Szerinted kikkel van tele minden péntek este a város?
2022. jún. 9. 14:03
 14/23 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon kis egyszerű gondolkodásod van, ezért nem is magyarázok semmit.
2022. jún. 9. 14:08
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
Azokkal van tele a város, akik még az egyetem legelején ismerkednek, majd hamar kinőnek a bulizásból, mert rájönnek, hogy így nem lehet elvégezni egy egyetemet, meg esetleg azokkal, akik néha elmennek bulizni a jól bevált baráti társaságukkal. Egy idő után ugyanis az egyetemen is ciki lesz annak lenni, aki csak bulizni jár oda. Hosszabb távon (értsd max. pár hónapnál tovább) pedig nem maradnak meg ezek a kapcsolataid, mert ha pár hónap alatt meg is kedvelnek a többiek, felsőbb évesként nem azzal fognak nagy ritkán bulizni vagy akárhova járni, aki egy félév után kibukott az egyetemről. De te tudod... Bár nekem elég fura, hogy 23-24 évesen azért akarsz fél évig egyetemre járni, hogy 18 évesekkel bulizz, de azt csinálsz, amit akarsz, hajrá.
2022. jún. 9. 14:13
 16/23 A kérdező kommentje:

Figy, toltam én 3 éven át ezt az eminens minden nap 3-4 órát tanulok előadások után életet. Elég volt. És közben végignéztem hogy a valamikori szaktársaim közben buliznak.

Ja, nem is végezte el a szakot a 2/3-uk. És?

Én elvégeztem 3 évet, dolgoztam toxikológiai intézettől kezdve gyógyszerészeti intézeten át sok helyen, aztán mit ad Isten? Pályaelhagyó lettem, jelenleg két és félszer annyi pénzért vagyok vendéglátásban mint amit gyógyszerintézetben kaptam.

Szóval nekem nyolc hogy ki végzi el és ki nem. Ha valaki 5-10 éven át 200 ezerért akar pipettázgatni az csinálja, nem izgat. Saját élete.

Én váltottam.

Simán csak szeretném az egyetem bulizós oldalát is megélni, ami kimaradt annak az útnak során hogy 200 ezerért pipettázgathattam....

Amúgy ide érzem a besavanyodott irígykedést :D

És igen, miért is ne akarnék 24 évesen 18-20 évesekkel lógni?

Nem 50 vagyok ember XD

Egy szórakozóhelyen hány évesekkel találkoznék szerinted? Elárulom: ugyanezekkel a srácokkal és lányokkal.

Na, megkaptam az infót, innentől magyarázkodjon az irigy savanyú fejeteknek akinek két anyja van... sziasztok

2022. jún. 9. 14:30
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én aztán nem vagyok irigy, mert soha nem szerettem igazán bulizni járni, úgyhogy... Csak én személy szerint már kissé gyerekesnek, vagy inkább éretlennek látom azokat, akik frissen kerülnek ki egy középiskolából, pedig kb. annyi idős vagyok, mint te. De mondtam, ha neked ez a jó, csináld.

Csak azt nem értem, hogy ehhez miért kell egyetemre járnod? Nem az fogja érdekelni az új csoporttársaidat, hogy te már végigszenvedtél egy szakot, hanem nem fognak tovább keresni onnantól kezdve, hogy abbahagyod a sulit. Vagy csak fél évig akarsz bulizni? Ha nem, akkor egyszerűbb barátkozni azokon a helyeken, ahol az egyetemistákat látod, mint felvételizni.

Meg amúgy még egy dolog, amin érdemes lehet elgondolkodni: nem minden szakon vannak ám bulik/bulizós emberek. Ha pedig vannak, lehet, hogy zh-k előtt olyanok lesznek, mint te voltál annak idején, és pont akkor nem akarnak majd veled menni, amikor neked bulizhatnékod van. Ha a pótfelvételin a nagy "bármilyen szak jó" mentálitással kifogsz egy olyan szakot/évfolyamot/csoportot, akik mind otthon akarnak ülni esténként (ismerős járt ilyen helyre), akkor totál megérte emiatt egyetemre menned.

2022. jún. 9. 14:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Indul egyébként egyes szakokon állami hely is általában, mostanában több indul. Tavaly is indult pár GTK, infó szakon. Ez a 2 ami érdekelt és megnéztem de a tanáro szakokon is biztos indul merf arra nem szoktak sokan jelentkezni
2022. jún. 9. 19:29
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem, hogy csak azért akarsz beriatkozni 1 félévre egy egyetemre, hogy barátkozz, bulizz és ismerkedj?

Nem érzed szánalmasnak, hogy mindehez neked be kell iratkoznod egy intézménybe?

Tinderről hallottál? Szórakozóhelyekről?

Vagy csak menj le 1-2 kocsmába, ahol szinte csak egyetemisták vannak és ott ismerkedj velük.

2022. jún. 10. 00:32
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Vegeeem azért egyetemre menni, hogy bulizz. Meg barátkozz, fogd meg magad és Menj hétvégén bulizni és ennyi, ahhoz nem kell egyetemi végzetség.
2022. jún. 14. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!