Nőként mennyire durva elvégezni a mentőtisztit?
Nem tudok elsiklani a gondolat mellett, hogy engem ez a pálya annyira érdekel! Annyira imádom és tisztelem, amit a mentősök nap mint nap véghez visznek. Egyszerűen boldogsággal, izgalommal, örömmel tölt el az egész. Rágondolok, és lázba hoz. Most érettségiztem, be vannak írva gazdasági, illetve informatikai szakok, de belegondolok, hogy egész életemben egy asztalnál fogok ülni és egy gép előtt,és halálra unom magam ezekkel....
Töri, és angol emeltem van, ötödik tantárgyam a német.
Az összes érettségim közül max a magyart számíthatják bele. Akkor jól gondolom, hogy ehhez újra kéne érettségizni valamiből?
Én is odajárok, most leszek másodéves és sok nő szaktársam van. Még meg is merem kockáztatni, hogy többen is vannak mint a férfiak.
De végzős hallgatók között is van nő, annyi, hogy nagyon nehéz olyan végzőst találni aki ne csúszott volna már legalább 1-2 évet, de ha valaki elhivatott, ez nem lesz probléma számára.
Ha van kérdésed szívesen válaszolok privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!