SZTE ès/vagy PPKE pszichológia szak levelezőre van itt olyan, aki jelentkezett? Hány ponttal indultok kb? Mi alapjàn döntöttetek az intèzmèny mellett?
Nem levelezore jelentkeztem hanem nappalira. És az eltet írtam első helyre. Emelt biosz szobelim meg nem volt meg, de az érettségim 79%, az emelt angolom a szóbelivel pedig 92%os lett, a matekom 65 (🥲) magyarom 94, torim pedig 82, ott rezeg a léc ha a szobelivel rontok negyes lesz az egész erettsegim de mar az osszes tételt fujom kívülről:D ha jól számoltam mindennel együtt eddig 453 pontom van, elég keteselyes, szóbelin javítok akkor bent vagyok.
Azert döntöttem így mert nem tudom mit akarok csinalni😂 közgazdász nem akarok lenni, matek nem megy, a torit utalom, kémia fizika sose ment, és így maradt a biosz meg a nyelvek, amik mennek es igy gondoltam jó lesz nekem a pszicho. Majd kiderul
Nekem 440-et sikerült összehoznom, kiderül...
A Pázmányra sztem nekem sem lesz elég 😔
Nekem 463 lett végül, majd kiderul:)
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!