Honnan tudom hogy képes lennék e rá?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy nagyon érdekel az orvosi. Csak az a baj hogy nem tudom képes lennék e rá. Én sose voltam az a nagyon tanulós, mindig az utolsó pillanatban kezdtem el, folyton halogatok, még korán kelni sem szeretek. A kérdésem az lenne hogy honnan tudhatom hogy meg tudnám e csinálni?

2022. máj. 31. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel, az ad motivációt, így meg tudsz birkózni a tanulmányokkal és a vizsgákkal.

Próbáld meg majd a tanulnivalót napokra beosztani és akkor rögzül benned. Így nem hagyod az utolsó pillanatra.

A későn kelés önmagában nem gond. Délután, ebéd után is van még időd, tanulni, egészen estig.

2022. máj. 31. 23:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pontosan ilyen vagyok. És most vagyok ötöd éves.
2022. jún. 1. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy nem szokás más kérdésénél kérdezni, de én is ugyan ilyen vagyok!

Most vagyok 11es jövőre érettségizek, és érdekelne hogy egy év alatt fel tudok-e készülni a 2 emelt tárgyból, egyiketsem tanulom!

Privátba válaszoljatok légyszi.

2022. jún. 1. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha érdekel valami, csodákra képes az ember. Bele fogsz rázódni. A többiek is húznak magukkal és motiválnak majd valszeg. Tapasztalatból mondom, hogy maga a pokol, ha olyasmit választasz, ami nem teljesen te vagy, és tudod, hogy tanulhatnál izgalmasabb dolgokat. Ha meg mégse tetszene, első félév után következmények nélkül válthatsz.
2022. jún. 2. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy megpróbálod. Biztos, hogy jobban fogod magad érezni, még ha egy kis kihívást is jelent, mintha elmennél valami olyan szakra, ami elvileg könnyebb, de kicsit sem érdekelne az egész.

Ha pedig nem megy, megpróbálkozhatsz később teljesen más dolgokkal. Az, hogy 18 évesen választasz egy szakot, nem örök életre való elköteleződést jelent. Ezért gondolom, hogy érdemes megpróbálni a nagy vágyat, és ha nem jön be, majd korrigálsz akkor.

2022. jún. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!