Hogyan tanulod meg elméletben, amit tudni kell, hogy meg maradjon hosszú távon?
Gyakorolni, oksat. Mindig leírod azt a hármast, hogy:
Képlet - behelyettedítés - eredmény és kb. ennyi. Amivel foglalkozol úgy is a “véreddé” válik, amivel meg nem annak a magabiztos kezelése szépen lassan lecsökken. Mai napig feltudok írni hálózatra mátrixokat, de egyre több idöt venne igénybe, mert nem foglalkozok vele és többet kell gondolkodnom, vissza ellenöriznem, de pl.: az Ohm-törvényt, kirchoff-törvényeket sosem fogm elfelejteni, erre épül a szakma és valamilyen szinten minden nap használom.
Ez csak egy kiragadott példa, de kb. majdnem minden tudás így müködik, max. annyit tudok hozzátenni, hogy léteznek emberek számomra fèlelmetes memóriájù emberek, nos én nem olyan vagyok, talán mèg az átlagnàl is jobban felejtek, de amit fontosnak érzek és az èn munkámhoz tartozik azt többnyire megjegyzem.
2-es
Ez a kérdés nektek szól, úgy írtam, nem úgy, hogy nekem!!!
- Úgy, hogy a legjobban szeretem a világon az adott információt.
- Megfelelő tanulásmódszertannal.
- Az adott információt folyamatosan működtetem a gondolkodásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!