Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tanulod meg elméletben,...

Hogyan tanulod meg elméletben, amit tudni kell, hogy meg maradjon hosszú távon?

Figyelt kérdés

2022. máj. 26. 08:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Bármint, milyen praktikával?
2022. máj. 26. 09:08
 2/5 Kólauborkával ***** válasza:
77%

Gyakorolni, oksat. Mindig leírod azt a hármast, hogy:

Képlet - behelyettedítés - eredmény és kb. ennyi. Amivel foglalkozol úgy is a “véreddé” válik, amivel meg nem annak a magabiztos kezelése szépen lassan lecsökken. Mai napig feltudok írni hálózatra mátrixokat, de egyre több idöt venne igénybe, mert nem foglalkozok vele és többet kell gondolkodnom, vissza ellenöriznem, de pl.: az Ohm-törvényt, kirchoff-törvényeket sosem fogm elfelejteni, erre épül a szakma és valamilyen szinten minden nap használom.

Ez csak egy kiragadott példa, de kb. majdnem minden tudás így müködik, max. annyit tudok hozzátenni, hogy léteznek emberek számomra fèlelmetes memóriájù emberek, nos én nem olyan vagyok, talán mèg az átlagnàl is jobban felejtek, de amit fontosnak érzek és az èn munkámhoz tartozik azt többnyire megjegyzem.

2022. máj. 26. 09:59
 3/5 A kérdező kommentje:

2-es

Ez a kérdés nektek szól, úgy írtam, nem úgy, hogy nekem!!!

2022. máj. 26. 10:11
 4/5 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Írtam is: gyakorlással és gyakorlati alkalmazàssal, persze elötte elolvasom az elmèletet.
2022. máj. 26. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:

- Úgy, hogy a legjobban szeretem a világon az adott információt.

- Megfelelő tanulásmódszertannal.

- Az adott információt folyamatosan működtetem a gondolkodásomban.

2022. máj. 26. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!