Anonymus012 kérdése:
Ha nincs nyelvvizsgám a BSC diplomához, akkor nem is kapok diplomát vagy olyan "igazolást", hogy én amúgy ezen kívül mindent megcsináltam? Tehát akkor MSC képzésre sem mehetek?
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 01:26
1/16 anonim válasza:
Nem mehetsz MSC képzésre, csak egy oklevelet kapsz, ami nem azonos a diplomával
3/16 anonim válasza:
2.! Az élet igazságtalan. De míg elvégzett egy alapszakot, megtudott volna tanulni egy nyelvet b2-es szinten.
4/16 anonim válasza:
Ha nehéz az egyetem, akkor nem fér annyira bele,
7/16 anonim válasza:
6. Bármilyen! Tudta, hogy mik a nyelvi követelmények.
8/16 anonim válasza:
Az ember sokszor azt se tudja milyen egyetemben vág bele, úgyhogy ezt mondani már elég unalmas...
9/16 anonim válasza:
8. Akkor ne menjen egyetemre, tanulhat szakmát is!
10/16 anonim válasza:
Amúgy elég gáz a nyelvoktatás, még sok helyen, ha nem olyan szakos, az egyetemi is. (Nekem is csak azért sikerült, mert három évig anyanyelvi tanárom volt, plusz az egyik választható is tárgy is angolul volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!