Tanacsot szeretnek kerni, hogy mi lehetnek ha nagy leszek?
3.8as atlagom van. Angol es nemet/nyelvtanulas jol megy, szeretem is. Informatikat is szeretem, de a matek/fizika/kemia/foldrajz/biologia nem igazan erdekel.
Jegyeim:
matek: 2
magyar: 5, 5
tortenelem: 3
nemet: 91%os erettsegi kozepszinten
angol: dicseretes 5os
Nyitott vagyok kb barmire(kiveve pedagogia, egeszsegugy) de inkabb a bolcsesz kar erdekel.
Milyen szakokat tudnatok ajanlani a debreceni egyetemen?
Anglisztika BA
Szakképzésben nem gondolkodsz? Fodrász, kozmetikus, masszőr stb. Ezekkel elég jól lehet keresni vállalkozásban.
En is a nyelvekkel kezdenek valamit a helyedben, gazdasagtudomanyokat a matek miatt kizarnam, egészségügy is ugy latom nem erdekel, pszichologiat is kizarnam. Mernoki, info szakokat sem ajanlanam igy, fizika es matek ott is jelen vannak.
De persze nem ismerlek, a lenyeg szerintem az, hogy ugy menj egyetemre, hogy mindenkepp szeresd azt a szakot, amit csinalsz es erdekeljen is, igy nem lesz orok kinszenvedes a tanulas es a vizsgakra keszules.
Kulonben a szakmak kozott is szetnezhetsz, hatha talalsz olyat, ami megtetszik esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!