Matek Bsc után csináljak egy fizika Bsc-t, ha az érdekel, vagy maradjak a matek vonalon, és abból legyen mesterem?
A tanulmányaim során rájöttem, hogy a fizika az, ami valójában tetszik. Volt néhány tárgyam, amiben néztük a matek alkalmazásait, és nagyon vonzani kezdett az egész. Illetve ismerek egy fizikust, akinek hála belepillanthattam, milyen is kutatni, és ezek után nagyon is el tudom magam képzelni méréseken szöszmötölve, meg ilyesmi.
A matematikai alapjaim a Bsc-mnek hála megvannak hozzá, szóval az a része nem kéne szenvedős legyen fizikán, de nem tudom, egy ilyen irányváltás mennyire érné meg. Pláne, hogy bármelyiket is választom, dolgoznék mellette, és külföldön csinálnám.
Megéri így 0-ról kezdeni, és elmenni abba az irányba, ami tényleg érdekel, vagy maradjak matekon, ami szintén nem rossz, de nem érzem, hogy az "igazi" lenne? (Attól azért picit félek, hogy menet közben rájönnék, a fizika sem az, aminek elképzeltem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!