Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért a Mátyus-féle könyvet...

Miért a Mátyus-féle könyvet ajánlják töri érettségire?

Figyelt kérdés
Én semmi hasznát nem vettem, tömény, nehezen átlátható, nem is ment addig a töri sem. Én a Boronkaiból készültem, szerintem sokkal jobb, s csak azt taglalja, ami valóban a középszintű érettségi követelmény, s annak a könyvnek köszönhetem, hogy tudtam mindenre válaszolni a mostani vizsgán.
2022. máj. 7. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Kell? En oda adom az enyimet
2022. máj. 8. 01:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most dicsekvesnek irtad hogy mindenre tudtal valszolni a mostani vizsgan? Gratulalok most mar en is erre fogom kiverni nem csak te
2022. máj. 8. 01:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem dicsekvés. Csak egy ártatlan kérdés, hogy miért azt a könyvet ajánlják. Ennyi. Nem értem mi van az emberekkel. Miért kell egyből rosszindulattal kezdeni, legalább várjuk meg a másik reakcióját.
2022. máj. 8. 01:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert több minden van benne, részletesebb. Ha azt megtanulod, akkor kb. semmi újat nem tudnak kérdezni. Ez amúgy főleg emelt szintre készülőknek jó.

Én most emelteztem töriből, ezt kezdtem tanulni, viszont a sok részletet valóban nehezebb volt megtanulni, nehezebben is ültem le hozzá. Így áttértem a Boronkaira, igaz kevesebb részlet volt benne, de úgy érzem ez is elég volt az érettségire.

2022. máj. 8. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!