Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Magyarországon milyen olyan...

Magyarországon milyen olyan művészeti szak van egyetemen, ahol nem kell portrézás?

Figyelt kérdés

Nem ott lakom még, ne kövezzen meg senki emiatt nem tudom a dolgokat.

Az lenne a pontos kérdésem, hogy van e olyan művészeti szak, ahol festészetet, designt oktatnak és nem kérik annyira a portrézást. Vagy esetleg olyan hely, ahol van festészet alapszak, de nem osztatlan a képzés, tehát csak 3 év és nem 5. Tudtok segíteni?

2022. máj. 7. 15:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A képi ábrázolás (3 éves) alapszakok egy részében van festészet specializáció. Most megnéztem: Pesten a METU-n és Kaposváron lehet ezen az alapszakon festészetre specializálódni. A felvételi eljárásban benyújtott portfólióban nem muszáj portrénak lenni, de arra sajnos számíthatsz, hogy a gyakorlati felvételi vizsgán portrézást is kérnek tőled, mert ez eléggé alap dolog. Nemigen tudod ezt megúszni. Talán járj tanárhoz, aki megtanít.
2022. máj. 7. 15:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudok portrézni, művészetibe jártam eddig csak nem nagyon a szívem csücske az az igazság. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!♥️
2022. máj. 7. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!