Oktávval mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés

A képzés vége után két héttel,közölték hogy nincs meg egy vizsgám egy pont híján,így nem záró vizsgázhatok. De a képzés folytával semmi ilyen infót nem közöltek.

Most úgy áll a dolog hogy nem mehetek vizsgázni,de a pénz is náluk marad mert a Szerződésükben van egy olyan gyönyörű pont,hogy "sikertelen vizsga esetén a képzési díj befizetése ellenében a képzésből kizárható".

A teljes képzési díj befizetésével minden megváltozott,alig válaszolnak,semmi lehetőséget nem biztosítanak hogy jobb legyen.

Kinek van ezzel a céggel tapasztalata?

2022. máj. 4. 06:34
 1/4 anonim ***** válasza:
28%

"De a képzés folytával semmi ilyen infót nem közöltek.

... a Szerződésükben van egy olyan gyönyörű pont,hogy"

Ja, akkor közölték, csak nem szóban, hanem írásban, te meg aláírtad a szerződést anélkül, hogy elolvastad volna... :)

2022. máj. 7. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Félreértelmezted:

A képzés során nem közölték a modulzáró eredményét, ezáltal javitási lehetőséget sem biztositottak. Már véget ért két hete a képzés, ekkor közölték hogy egy pont híján nem mehetek a záróvizsgára,és a pénzt meg benyelték.

A jogszabály szerint képzés után már nem is bukhatnék meg,de még javitási lehetőséget sem kapok.

2022. máj. 7. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Benne van a szerződésben, hogy mi van, ha nem sikerül a vizsga. Nem sikerült. Olyan nincs a szerződésben, hogy mikor kell közölniük, hogy sikerült-e, ha jól értem. Ha gondolod, hogy nem jól értelmezik a szerződést, akkor fordulj ügyvédhez.
2022. máj. 7. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:

A szerződésben valóban nincs,de a jogszabályban igen. A felnőttképzési hivatal szerint.

Amúgy meg csak azért nem sikerült mert a tisztelt oktató végzettség nélkül,szimpátia alapján osztályoz és a képzés alatt mindig elmondta hogy nem vizsgázhatok.

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

Szintén én irtam ki,azért keresek embert akinek már volt velük hasonló tapasztalata mert kénytelenek leszünk perre vinni a dolgot Szerződésszegés és a jogszabályok megsértése miatt.

( Itt már olvastam hogy lehúztak pár embert,de azok már régi válaszok)

2022. máj. 7. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!