Pénzügy és számvitel szak után dietetika?
Pénzügy és számvitel szakon fogok végezni, már 1 éve dolgozom ezen a területen, de előtte is számos multinál voltam már gyakornok. Amíg tanultam, érdekesnek tűnt, de aztán egyre inkább azt érzem, hogy nem nekem való ez a heti 40 órában való irodában rohadás, illetve szeretnék emberekkel foglalkozni.
A biológia és az emberi test, egészség, táplálkozás, sportok mindig is érdekeltek, utólag ha tehetném, dietetikára jelentkeznék. Késő 24-25 évesen belekezdeni ezt tanulni nőként?
Miért lenne késő?
30 évesen kezdtem el informatikát tanulni levelezőn, mert az alap szakmámban -emberekkel kellett foglalkozni, és eléggé megutáltam az egészet-. Így dolgoztam tovább az alapszakmámban, és levelezőn végeztem az IT képzést.
A dietetika meg lehet szép és jó, de nem az a szak, amivel -átlagban- jól keresel. Egyébként meg ott is lehet irodában "rohadni" bőven.
Inkább foglalkozz a pénzüggyel, idővel megtérül, mellette meg dietetikázz, hobbi céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!