Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan tudnám hatékonyan...

Hogyan tudnám hatékonyan átvenni a középiskolai fizika ismereteket?

Figyelt kérdés
Mindig is érdekeltek a reál tantárgyak.Általános iskolában sokat foglalkoztam fizikával és onnantól kezdve hogy elkezdtem tanulni a kedvenc óraim voltak. Viszont 10-11. osztályban olyan tanárt kaptunk aki nem igazán tartotta meg normálisan az óráit,különösen online oktatás alatt amikor nem volt rákényszerítve.Sajnos ez idő alatt egyáltalán nem foglalkoztam fizikával a szabadidőmben. Jelenleg végzős vagyok és szeptembertől a Műszaki egyetemen szeretnék tanulni mérnökinformatikusnak ahol fontos hogy meglegyenek a középiskolai matematika és fizika alapok. Szeretnék tanácsot kérni hogyan tudnám hatékonyan átvenni ezeket a számomra kimaradt részeket, esetleg egy hasznos weboldal vagy videósorozat tudna-e ajánlani valaki, ami jól elmagyarázza és szemlélteti a tananyagot?

2022. ápr. 9. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Fizikakönyveid vannak? Kiolvastad már?
2022. ápr. 9. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mérnökinfóhoz annyira nem kell a fizika, eléggé vicctárgy az. Inkább progot tanulj
2022. ápr. 9. 20:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Ebben az évben már nem tanulok fizikát. A korábbi könyvek nincsenek meg sajnos.
2022. ápr. 9. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy letöltöd netről, ha úgyis informatikusnak készülsz
2022. ápr. 9. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Meg van a tökéletes válasz.

BME Mérnökinformatikusoknak fizikát tartó tanár a youtubera felrakta online oktatáskor a Fizika1 és Fizika2 előadásait és gyakorlatait.

Lényegében ugyan ezeket az órákat fogod te is tanulni, csak valószínűleg jelenlétiben.

https://www.youtube.com/watch?v=pOAazmndoDM&list=PLKbalQR9uZ..

Ez a Fizika1 előadás playlistje, de nézz körbe a youtube csatornán, ott vannak a gyakorlatok is.

Mindent a 0.ról mond el, tehát nem kell semmilyen előismeret hozzá.

2022. ápr. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!