Érdemes egyetemre menni, vagy inkább hagyagoljam?
Figyelt kérdés
Érettségim van már 2 éve, tavaly tettem egy emeltet földrajzból. Erre nem készültem sokat, talán 3 hetet intenzíven, de csodával határos módon 65%-ra megírtam. Nem volt különösebb célom vele, csakha mégis úgy alakul, akkor ott legyen. Nem tudom ebből mennyire lehet következtetéseket levonni az egyetemre nézve, mert sokak szerint egy hülye is meg tudja írni az emeltet földrajzból ötösre.2022. ápr. 7. 06:03
11/12 anonim válasza:
Igaz csak bsct csináltam, és nem jelentkeztem elég állásra. Nem is nagyon találtam. Amit meg találtam, oda alkalmatlannak éreztem magam. Tapasztaltakat kerestek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!