Mathias Corvinus Collegium vélemények, infók?
Ma volt egy előadás a városunkban a fent említett intézmény részéről. Nagyon kedvezőnek, hívogatónak festették le, de nekem azért vannak kétségeim, mert szerintem nincs olyan, hogy egy hely csak jó legyen mindenféle hátulütő nélkül.
Szóval, MCC-sektől lennék kíváncsi véleményekre, tapasztalatokra. Illetve mennyire megterhelő ez elsős egyetemistaként? A programokon kötelező a részvétel?
Lenne még kérdésem az elhelyezésről is, leginkább Szeged és Budapest érdekelne mert ezek a továbbtanulási célvárosaim. Milyenek a szobák a kollégiumban? Illetve hány főt szállásolnak el egy szobában?
Köszi a válaszokat előre is:)
2-es, "Számos közéleti vitát rendez... " Képzelem mennyire lehet színvonalas egy ilyen közéleti vita, egy olyan párt kezében működő "intézményben" amely csak a saját nézőpontját fogadja el. Lásd MTVA, pedig az elméletileg nem is párt intézmény.
Szerintem felesleges áltatnod magad, ez az iskola egy fide$zes agymosó központ ami valóban hihetetlen sok pénzt költ fide$z közeli hazai és külföldi tanárokra is. De a képzésre költött összegek még mindig elenyészőek az ingatlanharácsolásra eltapsolt számolatlan milliárdokhoz képest ami szintén az adófizetők pénzéből ment a fide$z tulajdonába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!