Milyen egyetemek/főiskolák vannak, ahol magas tandíj ellenében egyszerű lediplomázni?
Figyelt kérdés
;)2022. ápr. 1. 23:22
2/4 anonim válasza:
#1: Még hogy egyszerű volna Angliában diplomához jutni? Na ezt se gondolhatod komolyan. Én az ELTE után mentem Angliába tanulni, és semmivel sem volt könnyebb, mint az ELTE. Ha könnyű diplomát akar valaki, az menjen valamelyik gyenge magánintézménybe: EDUTUS, Milton Friedman, Wekerle Sándor, Tomori Pál, Kodolányi.
3/4 anonim válasza:
Jajj, bocsáss meg azt hittem véleményt kérdeztek. Csak a saját tapasztalataim alapján írtam az országot, mert rendesen elkeserítő volt, hogy milyen könnyen kaptam 1st class minősítést.
4/4 anonim válasza:
Edutus, Milton Friedman, Metropolitan, Wekerle, Tomori Pál, Kodolányi, Gábor Dénes…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!