Így érdemes MBA képzésre menni?
A BME-n van egy francia nyelvű MBA képzés, amire szinte bármilyen BSc vagy BA diplomával lehet jelentkezni.
Vezető beosztásban én nem szeretnék dolgozni, ez nagyon távol áll tőlem.
Ami érdekel, az a marketing, amiből alapképzésre is lehet menni kereskedelem és marketing szakra, de idegennyelven végezve idegennyelvi hozzájárulást kell fizetni, ezért pénzben ugyanott lennék, mintha gyűjtenék még pár évig, és fizetném az MBA képzést (ha felvennének), ami ráadásul mesterszakos végzettséget ad, és levelezőn rugalmasan elvégezhető.
Olvastam sok olyan véleményt, miszerint Magyarországon nem éri meg ilyen képzést elvégezni, de arra szerintem jó lenne, amire nekem szükségem van.
Csak az bizonytalanít el, hogy nem tudom, mekkora figyelmet fordítanak a vezetéselméletre, ezen képességek fejlesztésére, stb. Megnéztem a tantárgyakat, és nagy részük marketinghez kapcsolódik a neve alapján.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!