Munka mellett milyen opcióval lehet iskolát végezni?
Az a baj, hogy nem engedhetem meg magamnak, hogy 2 évre kilépjek a munkahelyemről hogy szakmát tanuljak. Egy szál érettségim van, de szeretnék valamilyen szakmát a kezemben tudni, bár még nem tudom, hogy mit.
Milyen opciók vannak arra, ha munka mellett szeretném csinálni? Sajnos fix időben dolgozok minden hétköznap, szóval maximum valami levelezős szak lenne jó, csak sajnos ezt a levelezős szak dolgot sem tudom, hogyan működik (nem néztem utána, nem értek túlzottan hozzá).
Olyanok válaszát várom leginkább, akik munka mellett tanultak tovább. :D
Szakképzésben, ingyenesen levelező nincs, de esti képzés van, ezek általában délután 5-től kezdődnek.
A www.nive.hu oldalon meg tudod nézni hol milyen képzés indul.
Vannak hétvégi oktatások, esetleg esti időpontok.
Én munka mellett járok egyetemre, levelezőn. Szombaton egész nap vannak az óráim, néha péntek délután. Emiatt kell a munkáltatómtól egyfajta megértés, rugalmasság. De ha szerzel tanulmányi szerződést, akkor megoldható.
Illetve a szabijaim egy részét az órákra, vizsgákra lövöm el. Nehéz, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!