Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Zanza ér valamit, vagy inkább...

Zanza ér valamit, vagy inkább hanyagoljam?

Figyelt kérdés
Töri érettségire készülök, összefoglaló könyvből készülök (Boronkai), plusz előző évekbeli érettségiket oldogatok. Érdemes mellé a zanzát is nézni, vagy felesleg időpocsékolás? Nem titok, van egy-két "száraz" rész, ami elég nyőgve nyelősen megy, pl Rákóczi ilyen, de esszénél egész biztosan, hogy 48 utáni témát választok.
2022. márc. 19. 23:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Középszinten
2022. márc. 19. 23:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Készülök 2x, elnézést.
2022. márc. 19. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Annyira jó, hogy nagyobb valószínűséggel maradnak meg fontos információk, de csak ettől ne várd, hogy 5-ös lesz az érettségid.
2022. márc. 19. 23:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem várom. Egy 65%-al bőven elégedett lennék.
2022. márc. 20. 00:30
 5/8 A kérdező kommentje:
S mint írtam, ott van az összefoglaló, amiből készülök.
2022. márc. 20. 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Igen, írtad, de azért írtam, amit írtam, hogy a rendes készülést ne vágd sutba a zanzáért cserébe, mert ahhoz kevés a zanza, hogy jó eredményed legyen.
2022. márc. 20. 01:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Kiegészítésként jó, amúgy meg nem elég.
2022. márc. 20. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Én néha megnéztem egy-egy nehezebb résznél, néha témakörök végefelé összefoglalásképpen, mert az erős magja benne szokott lenni, és rövid is, de önmagában nem elég, mellé kell venni tankönyvet, jegyzeteket. Ha nem érzed, hogy használna, akkor erőltetni nem kell.
2022. márc. 22. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!