Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen lehetőségeim vannak az...

Milyen lehetőségeim vannak az alábbi EÜ gondokkal?

Figyelt kérdés
Elsősorban, végeztem egy számítógépszerelő és karbantartó szakmát, viszont abban nem nagyon merek dolgozni, tartok tőle hogy kárt okoznék, illetve nem is nagyon jött át a szakma. Ez melett van egy érettségim. Leszázalékoltak, leginkább szívbetegség miatt, illetve van egy idegrendszeri betegségem ami miatt tikkelek. Diszkaluliás és diszgráfiás vagyok, jelenleg 4 órában foglalkoztatnak egy rehabos helyen. Én szeretnék valami használható tudást szerezni, kitörni ebből az alja munkakörből és önálló életet kezdeni. Tömény matek, illetve kemény fizikai munka az ami nem megy nekem. Egy alapfokú, társalági szintű angolom van. 21/f
2022. márc. 16. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Számítógépes grafika, esetleg más irányú programozás olyan nyelvekkel, amelyeket el tudsz sajátítani. Csak legyen igény rá.
2022. márc. 17. 05:46
 2/4 A kérdező kommentje:
1.A programozás az erősen matek, nemde?
2022. márc. 17. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Az egyetemen nyomják hozzá a matekot, de én is ismerek olyat, aki egyedül fedezte fel a területet (vagy egy részét) és nem volt erős matekos.
2022. márc. 17. 18:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Én konkrétan fel voltam mentve matekból.
2022. márc. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!