Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miskolchoz legközelebb hol...

Miskolchoz legközelebb hol tudok pszichológiát tanulni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 17:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar

Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar

Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Pécsi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar

Ebből neked legközelebb Debrecen lehet.

2022. márc. 14. 18:22
 2/19 A kérdező kommentje:
Tehát tömegközlekedéssel kb ugyan az táv(legalábbis menetidő szerint) mint pest :/
2022. márc. 14. 18:51
 3/19 A kérdező kommentje:
Örülnék ha a sulit bírnám fizetni, nem hogy lakhatást.
2022. márc. 14. 18:52
 4/19 anonim ***** válasza:

Pszichológiára tényleg elég magas a ponthatár, de azért közel sem az elérhetetlen kategória.

Töri és egy idegen nyelv jól megy? Tegyél belőlük emelt érettségit. 85% ha megvan mindkettőnek, akkor az 440, az már egész jó Debrecenbe.

Kolit is tudsz kérni, elsősöknek viszonylag könnyen megadják, az úgy potom pénz (~15-25k/hónap).

2022. márc. 14. 19:48
 5/19 A kérdező kommentje:
Töri, biosz az jól megy, az angol az 0 vagy annál kevesebb:/ Bár töriből az évszámok nem a legjobb barátaim, de érettségin én voltam a legjobb így is az évfolyamon belőle, mondjuk nem gimibe jártam. (elvileg)
2022. márc. 14. 20:23
 6/19 anonim ***** válasza:

Biosz is jó, ha 85%-ot össze tudsz szedni belőle.

Jövőre fogsz érettségizni?

2022. márc. 14. 20:30
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát még nem tudom mikor fogok újra, még anno szakmunkásba érettségiztem de közép mind, most pedig egészségügyi suliba fogok végezni 2 hónap múlva, szóval jövőre tervezek, vagy amikor sikerül, meg még addig 1 nyelvvizsgát is össze kéne hozni.
2022. márc. 14. 20:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha az angol tudásod tényleg nulla, akkor arra azonnal rá kellene feküdnöd, és teljes gőzzel tanulnod, ha pszichológiára akarsz menni. Nemcsak a nyelvvizsga miatt, hanem azért is, mert a pszichológia szakon angolul kell majd olvasnod cikkeket, könyveket. Ezt nem lehet megúszni.
2022. márc. 15. 07:55
 9/19 A kérdező kommentje:
8. Magyar iskolába angolul oktatják a szakmát, ennek mi értelme?
2022. márc. 15. 11:37
 10/19 anonim ***** válasza:
#9, rengeteg szakirodalom van, amit nem éri meg lefordítani magyarra, mert drága és időigényes lenne. Nem csak angolul van természetesen a tananyag, de sok esetben a friss kutatások, tanulmányok csak angolul érhetőek el.
2022. márc. 15. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!