Van olyan, aki 9-10 év alatt végezte el az orvosit?
Ha valaki 9-10 év alatt végzi el mondjuk “rite” diplomával az egyetemet, érheti bármiféle hátrány az álláskeresésnél?
(Jelenleg első éves vagyok, de az anatómia már most kikészít, plusz ott van a többi tárgy is.)
Szerintem nagyon kemény itt többek hozzáállása egy elsőéveshez, aki egyszerűen megijedt. Azért hasonlítsátok össze a gimit az orvosival...lehet, hogy teljesen alaptalanul érzi, amit most érez, mert bepánikolt.
Kedves kérdező, szerintem még korai itt a 8-10 évekről beszélni, inkább megnyugodni kell, és tanulási tippeket kérni felsőbbévesektől. Egyébként munkát kap az is, aki sokára végzi el és rite minősítéssel, de nyilván nem a legnépszerűbb rezidensi helyeket csípi meg.
Nem az a baj, hogy csúszik, hanem az, hogy már egy csúszás miatt másik 3-al tervez ahelyett, hogy magába szállna és megfogadná magának, hogy mostantól tanul, mint a kisangyal, hogy befejezze 1 év csúszással, ha már így alakult. Az még mindig csak 7 év
Én is csúsztam egyetemen és nem, nem az volt az első gondolatom, hogy jaj, hát akkor majd 3 évvel később végzek, hanem az, hogy hatalmasat hibáztam és 1 év csúszással fogom végigtolni, okulva abból, amin elcsúsztam.
Aki egy hiba miatt még 3-al kalkulál, az hagyja ott a picsába, mert nem 3 lesz belőle, hanem 5-10... Csak arra már nem lesz pénze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!