Milyen szakmák illenek hozzám?
huh.
sztem menjél közgazdásznak.
pláne ha bírod a matekot.
bölcsészből meg jogászból Dunát lehet rekeszteni, nehéz elhelyezkedni. a közgázosoknak azért talán van esélyük.
mondanám a műszakit is, de mondtad, h a fizika nem a szerelmed...
amúgy manapság infóból jól meg lehet élni, de ha azt sem komálod...
jah, vagy menj külkerre. az is jó buli.
csak tényleg ne válassz semmi humán dolgot, mert éhenhalsz. pláne ha értesz máshoz is.
két kezem összetenném, ha jó lennék matekból, mert akkor biztos, hogy közgázra mentem volna. de sajnos annyira sügér vagyok, hogy néha még 2db egyjegyű szám összeszorzása is nehézségeket okoz :D
hello.
ááh,. én már nagyon régen érettségiztem, a mostani pontokat nem ismerem. nekem anno 2006ban 138 pontom volt.
kommunikáció-médiát tanulok. kb kitörölhetem vele a popómat, de mivel a matekhoz nem értek, és más bölcsész jellegű képzés nem vonzott, jöttem erre. amúgy nagyon érdekes, csak túlképzés van.
figyelj, teljesen mindegy, hogy hol végzel (BCE, BGF, BKF,BME, vagy bármely jobb nevű vidéki egyetem) a lényeg, h valami közgázos diplomád legyen.
nézd, valahogy így kell elképzelni: [link]
olvasgasd minél többet, találd meg azt, ami neked tetszik, és gyúrj rá azokra a tárgyakra, amikből a pontjaid kellenek!
sikerülni fog!
ha van még kérdés, csak lökjed! :D
jah, és te merrefelé laksz? én Bp-n :D
igen, OKJ az jó ötlet, mert ad pluszpontot.
na de drága, előbb azt döntsd el, hogy mi szeretnél lenni!
megnézted amit linkeltem? találtál valami olyat ami tetszik?
egyébként az agrár is jó szakma, úgy tudom Debrecenben is van képzés, talán nem is olyan magas a ponthatár.
de nem vagyok én OFIK, hogy mindent el tudjak neked mondani. :D
szóval nézegesd a felvi honlapját. igaz, ott asszem nem nagyon vannak ponthatárok.
először annyit kérek, hogy keresd meg, hogy mi az, ami a legjobban érdekel, és szívesen tanulnád. nyugodtan írj még, szívesen válaszolok.
nézd meg ezt! :D
egyébként az is működik, hogy alapszakon elvégzed a pénzügy számvitelt, vagy a kereskedelem és marketinget, és mesteren meg választasz valami olyat, ami inkább az agrár felé megy el.
minél keményebben tanulsz, annál több lehetőséged van!
kérdezz még, ha tudok segítek! üdv!
de ez milyen már, h nincs fakt??? mivel indokolják?
egyébként így sajnos az van, h elmész különtanárhoz. drága, de megtérül. én is évekig jártam, lett is két nyelvvizsgám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!