Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi megszerzése távoktat...

Érettségi megszerzése távoktatásban?

Figyelt kérdés

25 éves srác vagyok akinek csak egy tantárgyból nem lett meg az érettségije? Hogy miért? Őszintén: szartam bele a tanulásba, de utólag jöttem csak rá, hogy nem kellett volna és már bánom az egészet viszont szeretném megszerezni. Szolnok megyében élek egy kis városban eléggé távol a nagyobb vársoktól, saját autó nélkül. 3 műszakban dolgozok, pénzem nincs sok. Megoldható, hogy ebből az egy tantárgyból megszerezzem az érettségit úgy, hogy itthon tanulok és készülök fel rá? Heti egy nap pl. amikor meg kéne jelenni. Ennyit elbírna a pénztárcám. (van itt a városban egy ember aki vállal sofőrködést, de hát nem valami olcsón, ilyen esetekben ő szokott elvinni autóval)

A munkahelyem sem valami elnéző, nem kérhetek folyamatosan szívességet, hogy most ekkor, holnap meg akkor jönnék emiatt.

Ebben az esetben ugye csak ebből az egy tantárgyból kell felkészülnöm? Hisz a többiből megvan az érettségim. Lehet hülye kérdés, de nem tudom hogy s mint megy ez. Hátha volt már valaki hasonló helyzetben és tud segíteni.

2022. febr. 12. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem tudom, épp azért kérdezem...

De miért lenne valószínű, hogy el se ment? Még időben volt...

2022. aug. 28. 20:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert 3 műszakos, és feltett egy kérdést csupán. Nem hinném, hogy 3 nap múlva már ment is, főként, hogy állítása szerint nem is tanult nagyon, így még készülnie is kellett volna.
2022. aug. 28. 20:35
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
3 nap múlva csak jelentkeznie kellett. A vizsgáig még hónapjai voltak. És nem nulláról kellett kezdenie, hiszen a többi tárgyból már levizsgázott.
2022. aug. 28. 21:34
 14/17 A kérdező kommentje:

Jól mondja a 12-es válaszoló. :)

Gyakorlatilag nulláról kellett volna kezdenem a felkészülést mert ezt a bizonyos tantárgyat mindig is utáltam és nem érdekelt. (matematika)

Nem jelentkeztem egyébként mert közbejött egy haláleset aminek minden költségét nekem kellett állni. Lelkileg és anyagilag sem voltam a toppon ha fogalmazhatok így. Lehet átcsúszik ez a tanulásosdi jövőre. Nem valami egyszerű teljesen egyedül, anyagi és mindenféle segítség nélkül, folyamatosan munkába járva, de valahogy megpróbálom majd kivitelezni. Nem sajnáltatni akarom magam, mindenkinek van sz@r az életében csak gondoltam update nem árt ha már kérdeztétek.

Mateking oldalt néztem, nagy segítség szerintem. Matektanár is van a városomban aki vállal felkészítő órákat.

Nem hagyom annyiban. :)

2022. aug. 28. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne is. :)
2022. aug. 29. 08:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

Sok sikert kívánok neked, sosem késő elkezdeni.

Voltam olyan tanfolyamon is, ahol a tanulni vágyó 79 éves volt. Sikerrel vette az akadályokat.

Így te még igencsak fiatal vagy ahhoz hogy ne próbáld meg.

2022. aug. 29. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:
77%
Tanulj online és ki sem kell mozdulnod.
2022. aug. 29. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!