Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Diákok! Miért jobb számotokra...

Diákok! Miért jobb számotokra a távoktatás,mint a jelenléti?

Figyelt kérdés

Oké én megértem,hogy nem kell olyan korán kellni,meg több szabadidő meg stb stb.

De mi a jó ebben? Mi van ha a tanár nem tudja használni a gépet?

2021. nov. 29. 12:43
 1/7 anonim válasza:
86%
Azért ma már legyünk már annyira talpraesettek, hogy képesek vagyunk használni egy Skype/Zoom/BBB/Teams felületet, ha közben egyetemen oktathatunk és emberek jövőjéről döntünk egy-egy vizsgaidőszak, államvizsga alkalmával.
2021. nov. 29. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Én már rég nem vagyok diák, de hallgató koromban komoly anyagi megterhelés volt a családnak, hogy vidékről a fővárosba kellett költöznöm albérletbe, még úgy is, hogy 4-en laktunk egy 52m2-es lakásban. A kaja és az utazás is drága volt.

Erre lehet mondani, hogy az ilyen menjen koliba és főzzön magára, de nem mindekinek jut kollégiumi hely szociális alapon, a konyhai pacsálással meg őrült idő megy el.

Nagy segítség lett volna, ha nem kellett volna a táblamásolás miatt 200 km-re költözni. Például akkor nem kellett volna harmadévtől teljes állásban dolgoznom egyetem mellett, hanem fókuszálhattam volna a tanulásra ... Részben ezért sem mentem MSc-re a BSc után, mert 8 órás állás mellett nem lehet értelmesen nappali tagozaton tanulni és még utána magammal is foglalkozni, pihenni stb.

2021. nov. 29. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
#2 erre való a levelező.
2021. nov. 29. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Előny: tesi, ének, rajz, plusz ami nem érdekel azt offolom. Könnyebben lógok a szokásos elment a netem kifogással. Nem kell bezárnom suliba.

Hátrány: számomra a tanári magyarázattal könnyű tanulni, a suliban jobban barátkoztam.

Idén lett volna lehetőségem otthon maradni két covidos osztálytárs miatt, de inkább bejártam a suliba a faltok miatt.

Végzős gimis.

2021. nov. 29. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Napi 2 óra utazást spóroltam meg ezzel. Így tudtam az érettségire készülni, tételeket dolgozni, tanulni.

Minden ott volt kéznél, nem volt olyan hogy otthon hagytam.

Meg az is előny volt persze, hogy akár főzés közben is tudtam hallgatni a tanárt.

2021. nov. 29. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Nem minden szak indul levelezőn vagy estin. 10-15 éve meg főleg nem volt divatja, sőt szégyen volt nem nappalira menni. Az évfolyamtársaim már azt is kinézték, aki nem Budapestre ment továbbtanulni. Ha indul is az adott szak, a tanterv elég más, felvehető tárgyak és szakirányok sokkal szűkösebbek, nem ugyanazok a lehetőségek, mint nappalin.
2021. nov. 29. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

"Mi van ha a tanár nem tudja használni a gépet?"

Rúgják ki, nem 86-ban vagyunk, aki nem tud alkalmazkodni csináljon mást

2021. nov. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!