Ha jelentkezem a ZMNE BJK hadmérnőki szakára és felvesznek, utánna átjelentkezhetek a ZMNE KLHTK kat. Vez szakára?
ja látom katonai vezetői...
hát ahhoz kell egy alapfokú angol nyelvvizsga és egy alkalmassági vizsga is és kb 400pont. De ha felvesznek a zrínyire nem vesznek csak úgy át, úgy tudom ha katonai szakra mész akkor újra kell felvételizni...
amúgy én is a ZMNE-BKMK, had-és biztonságtechnikai szakára járok és nekem ezt mondták a tanulmányi osztályon.
Tehát ha felvesznek a BJK had-és bizt technikára(katonaira) akkor csak úgy mehetek át a KLHTK-kat vez.szakára ha újra felvételizek?
Mert hallottam olyat, hogy az alapkiképzés után (ami mind a 2 szaknak van) ha van hely a katvezen(mert valaki leszerelt a kiképzés során) akkor átvesznek.
hát ezt nem tudom sajnos mi van akkor ha vki leszerel...
nekem annyit mondtak hogy újra kell felvételizni. De miért nem egyből a katonai vezetőire jelentkezel? Én egyébként nem ajánlom a biztonságtechnikait, kivéve akkor ha nagyon szereted a matekot fizikát és a műszaki tárgyakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!