Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Építészmérnöki vagy orvosi...

Építészmérnöki vagy orvosi diagnosztikai analitikus?

Figyelt kérdés

Igen tudom, kicsit nagyon nem egy kupacba tartozik a kettő, de sajnos a gimibe is úgy mentem, hogy nem tudtam, mi lesz velem négy év múlva :D

Ez a kettő lett nekem jelenleg a nyertes, de nem tudom eldönteni, hogy melyiket lenne jobb első helyen megjelölni. Bár jó vagyok matekból, humán irányban indultam el, és ugye a rajz alkalmasságin is elbukhatok (a rajztanár szerint menne nekem, csak még rá kell gyúrni egy picit), ha az építészmérnökit választom. Az orvosi diagnosztikai analitikus pedig csak levelezőn indul, ami miatt erősen elbizonytalanodtam, szóval teljes káosz van a fejemben jelenleg xd

Szívesen tanulnám, csinálnám mindkettőt, szinte teljesen ugyanannyi rizikót látok bennük azok miatt, amiket az előbb leírtam, szóval már végképp nem tudom, mi alapján kellene döntenem xd

Melyikkel lehet jobban keresni? Levelezőn csinálni az egyetemet nagyon nehéz így elsőre? Ha valaki van/volt hasonló cipőben, le tudná írni a tapasztalatait, esetleg hozzám tudna vágni pár jó tanácsot? :)

Előre is köszi!

2022. febr. 9. 20:35
1 2
 11/12 anonim válasza:
56%

#10 vagyok, én nem futottam még bele tróger környezetbe - erről nem tudok nyilatkozni.

Az állami megrendeléseket el lehet kerülni. Kezdetben amúgy is inkább családi házakba futna bele a kérdező. Az sem mindegy persze, hogy Pest vagy vidék.

2022. febr. 10. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11: Nem tudom mióta dolgozol de volt időszak amikor szinte csak azok voltak ès mindenki aki volt azert versenyzett mert nem volt más , ès nyomta ez az egymás alá licitálás a béreket. Mielőtt bejott az 5 százalékos áfa, csok és egyebek tized ennyi családi házas munka ha volt, tudom mert már dolgoztam. Aki mindenképpen ezeket szerette volna volt, hogy mininálbérért dolgozott mìg nem ìrhatott áll.
2022. febr. 11. 05:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!