Sorrendben melyik szakot becsülitek legjobban ezek közül?

Figyelt kérdés

Természettudományi BSc szakokról lenne szó. Sorrendben téve, melyik szerintetek a leghasznosabb, értelmesebb, nehezebb? Esetleg több szempont alapján is sorba rendezhetnétek őket.

Matematika, fizika, kémia, biológia, földrajz, földtudomány, környezettan

2022. febr. 8. 15:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Így nem ér, elfogult vagy :P

Nehézségben szerintem a matek és a fizika egyérértelműen a legnehezebb. Hasznosságban viszont nem hiszem.

2022. febr. 9. 11:48
 12/15 anonim ***** válasza:

11

De igen.

Ne hogy azt hidd, hogy egy vegyész a TEVA-ban vagy egy biológus olyan k*rva jól keres. :)

2022. febr. 9. 12:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, de hasznosabb egy egy vegyész vagy egy biológus szerintem.
2022. febr. 9. 12:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 Szerintem egyiket sem lehet ilyen egyszerűen megmondani. Szerintem például a matek szak a világon a legkönnyebb az összes közül. Számomra legalábbis biztosan.

A hasznosság pedig megint egy érdekes és kicsit megfoghatatlan kérdés. Pénz/munka szempontjából én nem aggódom, tekintve, hogy a BSC képzésem fele előtt is volt már komoly gyakornoki munkám úgy, hogy nincs is kötelező szakmai gyakorlat (nem kerestem ilyet). És nem kávét főztem.

Azt, hogy mit becsülök... Igazából a humánosokat meg nagyon sokakat tisztelek a szakukért, akik olyat tanulnak, amit én nem tudnék. Pláne a tanárszakosokat, azzal az elhivatottsággal. De ha találkozom egy új emberrel, legjobban a matekosnak örülök, utána a fizikásnak és így tovább.

2022. febr. 9. 12:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez a sorrend a jó.

(És én is matekos vagyok :D)

2022. febr. 14. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!