Pár kérdés az ELTE-GTK-val kapcsolatosan?
Sziasztok! Néhány válaszra lenne szükségem, így egyetemre való jelentkezés előtt.
1. Szerintetek fog növekedni az ELTE-GTK-n a gazdálkodási és menedzsment 410-es ponthatára?
2. Gazdálkodási es menedzsment-en mennyire nehéz a matek? 4-es voltam Gimiben matekból, ritkán 5-ös, viszont nagyon szigorú tanárunk volt es vert izzadtunk a négyesért is.
3. Mennyire van lehetőség esetleg már szakmán belül dolgozni egyetem alatt, ezen a szakon?
4. ELTE-GTK diak-és közösségi életéről vélemény?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Másik egyetemre jártam GM-re, de pár kérdésben talán tudok segíteni.
1. Jelenleg ezt nem nagyon lehet becsülni. Ha már látjuk, hogy hányan jelentkeztek adott szakra, akkor okosabbak tudunk lenni. A ponthatárt elsősorban ez határozza meg, illetve az, hogy a felvételi tárgyak érettségijei mennyire nehezek adott évben (bár ez itt kevésbé releváns, lévén millió meg egy féle kombinációval be lehet jutni erre a szakra). Szerintem maximum 10 ponttal nőhet, de ezt jelenleg tényleg nem lehet megbcsülni.
2. 4-es matekkal (ha ez nem úgy jött ki, hogy algebrából 2-3 voltál, és a geometria ötösök húzták fel) messze nem teljesíthetetlen, kis gyakorlással nem lesz problémád vele.
3. Ha normálisan menedzseled az idődet és jól veszed fel a kurzusokat, simán megoldható heti 1-2 nap munka.
4. Na erről nyilván nem tudok mit mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!