Ezekbe az iskolákba van esélyem?
#5,9,10
XD LOL XD XD
Valakik tényleg csak azért járnak ide, hogy belerúghassanak a másikba, miközben saját magukkal van a bajuk? A frusztrációdat nem itt kéne kitöltened, mert azzal nem oldódnak meg a problémáid, ráadásul undorító és szánalmas az egész, biztos jót érzel mikor írsz egy ilyet.
12nek: bocsi amugy de azt te honnan szulted ki magadbol, hogy en 16 eves vagyok?
mert latom tenlyeg jo nagy egoval aldott meg az eg es latom tenyleg annyira szanalmas es unalmas eletet elsz hogy itt kommentalgatsz amint valaki beszol neked..
eloszor es egyben utoljara irtam vissza, en tenyleg kivanom, hogy egyszer az eletben eljuss egy olyan szintre, hogy nem kotsz bele mas emberekbe, akiknek a gyakori kerdesek weboldallal szimplan az volt a celjuk, hogy segitseget kerjenek, nem az, hogy a hozzad hasonlokkal kelljen foglakozniuk. ha erre a kommentemre is beszolsz, mar tenyleg nemtudom, hova tudsz meg sullyedni :)
es egyebkent igen, felvettek. ennyi voltam. :)
"igen, felvettek"
Valószínűleg ez is annyira igaz, mint hogy már elmúltál 16. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!