Ezekbe az iskolákba van esélyem?
A többi iskola ami érdekelne: Madách Imre gimnázium-haladó angol
Apáczi: humán szak
Sokan nem fognak szeretni a kommentemért. Saját vélemény, nem kell biztosra venned, nem volt benne részem.
A városmajori gimnázium úgymond az “elitnek” van “kitalálva”. Szerintem ha felvesznek oda és mondjuk nem tartozol az elitebbek közé, akkor lehet, hogy agyrösztöt kapsz az egy-két fölényeskedő embertől. Ha úgy gondolod, hogy neked ez nem lenne probléma, akkor biztosan jó hely lehet, sőt. Ez csak egy jó tanács. Sajnos itthon a saját magukat arisztokratának tartó személyek elég érdekes módon tudnak élni / viselkedni.
Sajnos ez bárhol előfordul, nem csak az elit helyeken.
1 ember is elronthatja az osztály légkörét, összetartását, de azt meg nem lehet előre tudni, hogy a másik helyen nem lesz ilyen ember.
Nálunk is ki tudnék emelni egy ilyen embert, pedig vidéki suli és nem is olyan kemény. Itt pl. vannak primitív, rossztanuló fölényeskedők is, meg persze van olyan jótanuló, aki emberileg egy 0.
Mivel már mindenhol megy le a színvonal, szerintem érdemes minél keményebb középiskolát választani (persze csak annak akinek szorgalma is van hozzá).
Ha már van pár ember, akikkel megtalálod a közös hangot az teljesen jó, a fölényeskedőknek pedig nem szabad teret hagyni, mert a gyengébbek/birkák utánuk fognak menni, ha nem is értenek velük teljesen egyet.
6nak: végülis voltam a madáchba szóbelizni, és nagyon tetszett, ezért inkább azt jelölöm elsőnek. köszönöm a válaszod!! ha esetleg van még infód a madáchról szívesen fogadom. :)
(nagyon félek, hogy nem jutok be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!